Vakantie

Wij hebben vakantie van 20 juli tot 4 augustus. Tijdens onze vakantie kunt u uw bestelling plaatsen via onze website. Wij nemen uw bestelling na onze vakantie op volgorde binnenkomst in behandeling. Fijne vakantie allemaal.

De feestdagen komen er weer aan!

Het lijkt nog ver weg maar de feestdagen komen er weer aan. Wilt u graag iemand een origineel, persoonlijk cadeautje geven! Bestel dan tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

Het is zo ver…..

Vanaf nu kunt u via ons ook gehaakte artikelen bestellen bij Dinnetjes & Zo. Deze artikelen kunnen gepersonaliseerd worden met naam en/of datum. Deze wordt dan gebrand op een houten knoop, lederen label of op een van de andere houten accessoires.

Zomervakantie

Wij gaan gewoon door in de zomervakantie maar wel op een lager pitje. De levertijden zullen daarom wat langer zijn dan normaal.

Samenwerking

Binnenkort zijn via onze site superleuke spulletjes te bestellen van Dinnetjes & Zo. Momenteel zijn we bezig met het bedenken hoe wij onze krachten kunnen bundelen. Inmiddels zijn er al superleuke producten in de maak. Binnenkort meer hierover.

Grafische vormgeving

Per 1 juli stoppen wij met de grafische vormgeving van magazines, briefpapier, visitekaartjes etc.. Wij gaan wel door met het maken van superleuke cadeautjes.

De feestdagen komen er weer aan!

De feestdagen komen er weer aan. Wilt u graag iemand een origineel, persoonlijk cadeautje geven! Bestel dan tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

5 jaar geleden begon het

Begin 2012 ben ik begonnen met mijn hobby pyrografie. In deze hobby kon ik mijn creativiteit kwijt en het werkte erg verslavend. Er kwamen ontzettend leuke reacties op mijn gemaakte creaties en zo kwam op 27 juli 2012 mijn eerste opdracht binnen. Vandaag is het 5 jaar geleden dat deze opdracht binnen kwam en iedere dag weer geniet ik van mijn superleuke hobby.                

1 2