Home » Onze producten » webshop » Broodplank recht

Broodplank recht

 19.95

Gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout met een formaat van 25 x 35 cm
Voor wij starten met branden sturen wij u altijd een ontwerp ter goedkeuring!!

 

Verwijder selectie
This field can't be Empty
Uw bestand kan niet worden geupload
Uw bestand kan niet worden geupload
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , , ,

Product beschrijving

Mooi gepersonaliseerde broodplank gebrand met een afbeelding van een uitnodigingskaart, geboortekaartje, illustratie of door u gekozen foto en/of tekst. De broodplank is leuk om te gebruiken, maar ze zijn ook erg mooi om als decoratie in de keuken te plaatsen.

De broodplank is gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout en heeft een formaat van 25 x 35 cm.

Omdat het een natuurproduct betreft en de broodplank gemaakt wordt van onbehandeld hout, kunnen hierdoor kleine knoesten, barstjes en verkleuringen zichtbaar zijn. Ieder artikel is anders, ook als u er meerdere besteld. Dit is heel normaal, ieder artikel heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Extra informatie

Gewicht 1200 g
Afmetingen 35 × 25 × 2 cm
Lettertype

* Geen – alleen logo of afbeelding, Arial, Bookman Demi, Comic Sans MS, Cooper Black, Freestyle Script, Gabriola, Great Vibes, Huxtable, Krinkes Decor, Lucida Handwriting, Monotype Corsiva, MV Boli, Nyala, Pristina, Script MT Bold, Segoe Print, Stencil, Vesna, Vijaya, Vivaldi, Walt Disney Script

Het onderhoud van de broodplank duurt ongeveer 1 á 2 minuten. Voordat u de broodplank voor de 1e maal gaat gebruiken doet u er goed aan de plank eerst te behandelen met een minerale olie (zoals druivenpitolie, sojaolie, arachideolie etc. deze is gewoon te koop bij de supermarkt). a Special Creation heeft de broodplank al 2x behandeld met druivenpitolie.

Hoe:
Met een katoenen doek wrijft u de broodplank geheel in met olie. Vervolgens laat u het ingesmeerde broodplank een nachtje rusten. De volgende dag kunt u de overtollige olie eraf wrijven.

Schoonmaken:
Indien u de broodplank wilt schoonmaken kan dat met lauw water en een milde zeep, daarna afspoelen met warm water en schoonwrijven. Het is goed om de broodplank natuurlijk te laten drogen en daarna te voorzien van een heel dun laagje olie.

Uitgedroogd:
In het begin zal de broodplank er wat sneller uitgedroogd en dorstig uitzien. Het is dan noodzakelijk om de broodplank opnieuw te voorzien van een dun laagje olie. Daarna merkt u dat het om de paar weken een onderhoudsbeurt kan gebruiken.

Geurtjes:
Snij een citroen doormidden. Strooi wat zeezout op de plank en wrijf met de citroen door het zeezout om weer een frisse boost te geven aan uw plank.

Vaatwasser of andere hittebronnen:
De broodplank mag absoluut niet in de vaatwasser of gebruikt worden op of in andere hittebronnen.