Home » Onze producten » webshop » Deegroller

Deegroller

 17.50

Deegroller gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout. Het formaat van de deegroller is 21 cm. Lettertype naar keuze!!
Voor wij starten met branden sturen wij u altijd een ontwerp ter goedkeuring!!

 

Verwijder selectie
Uw bestand kan niet worden geüpload
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , , ,

Product beschrijving

Mooie gepersonaliseerde deegroller van een mooie kwaliteit beukenhout gebrand met een afbeelding van een uitnodigingskaart, trouwkaart, illustratie of door u gekozen tekst. Bakken betekent gezelligheid en iedere bak liefhebber heeft er een in huis. De deegroller is leuk om te geven als cadeau bij een huwelijk, verjaardag, housewarming of geef het jezelf cadeau. De deegroller is om te gebruiken maar kan ook als decoratie dienen in de keuken.

De deegroller is gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout. Het formaat van de deegroller is 21 cm.

Omdat het een natuurproduct betreft en de broodplank gemaakt worden van onbehandeld hout, kunnen hierdoor kleine knoesten, barstjes en verkleuringen zichtbaar zijn. Ieder artikel is anders, ook als u er meerdere besteld. Dit is heel normaal, ieder artikel heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Extra informatie

Gewicht 800 g
Afmetingen 21 cm
Lettertype

* Geen – alleen logo of afbeelding, Arial, Bookman Demi, Comic Sans MS, Cooper Black, Freestyle Script, Gabriola, Great Vibes, Huxtable, Krinkes Decor, Lucida Handwriting, Monotype Corsiva, MV Boli, Nyala, Pristina, Script MT Bold, Segoe Print, Stencil, Vesna, Vijaya, Vivaldi, Walt Disney Script