Home » Onze producten » webshop » Dienblad beuken
Uitverkocht

Dienblad beuken

 39.95

Formaat 45 x 31 cm. Lettertype naar keuze!!
Voor wij starten met branden sturen wij u altijd een ontwerp ter goedkeuring!!

 

Verwijder selectie
This field can't be Empty
Uw bestand kan niet worden geupload
Uw bestand kan niet worden geupload
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Product beschrijving

Mooi gepersonaliseerd dienblad gebrand met een afbeelding van een uitnodigingskaart, geboortekaartje, illustratie of door u gekozen foto en/of tekst. Het dienblad is gemakkelijk om te gebruiken maar is ook erg mooi om als decoratie in de keuken of op tafel te plaatsen.

Het dienblad heeft een formaat van 45 x 31 cm en is gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout en is voorzien van een rechte uitsparing als handgreep. Het dienblad wordt netjes afgelakt om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Omdat het een natuurproduct betreft en het dienblad gemaakt worden van onbehandeld hout, kunnen hierdoor kleine knoesten, barstjes en verkleuringen zichtbaar zijn. Ieder artikel is anders, ook als u er meerdere besteld. Dit is heel normaal, ieder artikel heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Extra informatie

Gewicht 1000 g
Afmetingen 45 × 31 cm
Lettertype

* Geen – alleen logo of afbeelding, Arial, Bookman Demi, Comic Sans MS, Cooper Black, Freestyle Script, Gabriola, Great Vibes, Huxtable, Krinkes Decor, Lucida Handwriting, Monotype Corsiva, MV Boli, Nyala, Pristina, Script MT Bold, Segoe Print, Stencil, Vesna, Vijaya, Vivaldi, Walt Disney Script