Home » Onze producten » webshop » (OP=OP) Ontbijtplankje hart met de tekst: jij bent mijn schatje
Uitverkocht

(OP=OP) Ontbijtplankje hart met de tekst: jij bent mijn schatje

 15.75

Mooi ontbijtplankje in de vorm van een hart voorzien van de tekst: jij bent mijn schatje. Het ontbijtplankje is gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout en heeft een formaat van 19 x 18 x 1 cm.

 

 

Uitverkocht

Product beschrijving

Mooi ontbijtplankje in de vorm van een hart gebrand met de leuke tekst: jij bent mijn schatje. Het ontbijtplankje is erg leuk om te gebruiken, maar is ook erg mooi om als decoratie in de keuken te plaatsen.

Het ontbijtplankje is gemaakt van een mooie kwaliteit beukenhout en heeft een formaat van 19 x 18 x 1 cm.

Wilt u graag een ontbijtplankje met een andere tekst kijk dan bij: https://www.aspecialcreation.nl/webshop/broodplanken/ontbijtplankje-hart/ om een ontbijtplankje met uw gewenste tekst en/of afbeelding te bestellen.

Omdat het een natuurproduct betreft en de broodplank gemaakt worden van onbehandeld hout, kunnen hierdoor kleine knoesten, barstjes en verkleuringen zichtbaar zijn. Ieder artikel is anders, ook als u er meerdere besteld. Dit is heel normaal, ieder artikel heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Extra informatie

Gewicht 450 g

Het onderhoud van het ontbijtplankje duurt ongeveer 1 á 2 minuten. Voordat u het ontbijtplankje voor de 1e maal gaat gebruiken doet u er goed aan het plankje eerst te behandelen met een minerale olie (zoals druivenpitolie, sojaolie, arachideolie etc. deze is gewoon te koop bij de supermarkt). a Special Creation heeft het ontbijtplankje al 2x behandeld met druivenpitolie.

Hoe:
Met een katoenen doek wrijft u het ontbijtplankje geheel in met olie. Vervolgens laat u het ingesmeerde ontbijtplankje een nachtje rusten. De volgende dag kunt u de overtollige olie eraf wrijven.

Schoonmaken:
Indien u het ontbijtplankje wilt schoonmaken kan dat met lauw water en een milde zeep, daarna afspoelen met warm water en schoonwrijven. Het is goed om het ontbijtplankje natuurlijk te laten drogen en daarna te voorzien van een heel dun laagje olie.

Uitgedroogd:
In het begin zal het ontbijtplankje er wat sneller uitgedroogd en dorstig uitzien. Het is dan noodzakelijk om het ontbijtplankje opnieuw te voorzien van een dun laagje olie. Daarna merkt u dat het om de paar weken een onderhoudsbeurt kan gebruiken.

Geurtjes:
Snij een citroen doormidden. Strooi wat zeezout op de plank en wrijf met de citroen door het zeezout om weer een frisse boost te geven aan uw plank.

Vaatwasser of andere hittebronnen:
Het ontbijtplankje mag absoluut niet in de vaatwasser of gebruikt worden op of in andere hittebronnen.