Home » Onze producten » webshop » Spaarpot klompje

Spaarpot klompje

 12.50

Formaat ± 14 cm. Lettertype en afbeelding naar keuze!!
Voor wij starten met branden sturen wij u altijd een ontwerp ter goedkeuring!!

 

Verwijder selectie
This field can't be Empty
Uw bestand kan niet worden geupload
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Product beschrijving

Leuke, gepersonaliseerd spaarpot klompje gebrand met een door u gekozen afbeelding, geboortekaartje, illustratie en/of tekst. Het klompje is erg leuk met de afbeelding van een geboortekaartje, het is een leuke herinnering aan de geboorte van het kind. Het is een sieraad in elke kamer en een heel persoonlijk cadeau.

Het klompje is ongeveer 14 cm lang en voorzien van een slotje met sleuteltjes en ophanghaakje. Het klompje wordt netjes afgelakt om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Omdat het een natuurproduct betreft en het klompje gemaakt wordt van onbehandeld hout, kunnen hierdoor kleine knoesten, barstjes en verkleuringen zichtbaar zijn. Ieder artikel is anders, ook als u er meerdere besteld. Dit is heel normaal, ieder artikel heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Extra informatie

Gewicht 600 g
Afmetingen 14 cm
Lettertype

* Geen – alleen logo of afbeelding, Arial, Bookman Demi, Comic Sans MS, Cooper Black, Freestyle Script, Gabriola, Great Vibes, Huxtable, Krinkes Decor, Lucida Handwriting, Monotype Corsiva, MV Boli, Nyala, Pristina, Script MT Bold, Segoe Print, Stencil, Vesna, Vijaya, Vivaldi, Walt Disney Script